Διοργάνωση

Το Meat News αποτελεί την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των επαγγελματιών που ασχολούνται με την παραγωγή, την επεξεργασία και την εμπορία του κρέατος, των πουλερικών και των προϊόντων με βάση το κρέας.

Το περιοδικό Meat News, μαζί με το ειδησεογραφικό portal www.meatnews.gr, το ηλεκτρονικό Meat Newsletter και τη σελίδα του στο facebook (facebook.com/meatnews), είναι ο σταθερός κόμβος επικοινωνίας των ανθρώπων αυτής της αγοράς, με ειδήσεις, αναλύσεις, αφιερώματα, επιχειρηματικές ιδέες. Με έγκυρες υπογραφές, με σταθερή ενημέρωση από τις ξένες αγορές, με ειδικό «βήμα» για τους… ειδικούς της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχει εξειδικευμένη επικοινωνία σε έναν κλάδο που διαθέτει δυναμική και αναπτυξιακές δυνατότητες.

Το τιράζ του περιοδικού καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών: κρεοπωλεία, εισαγωγείς – εμπόρους κρεάτων και πουλερικών, παραγωγούς, κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, σφαγεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, βιομηχανίες κρέατος, αλλαντικών και λοιπών ειδών κρέατος, αλυσίδες super market, επιχειρήσεις μεταφοράς και αποθήκευσης νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων, επιχειρήσεις εξοπλισμού, πρώτων υλών και υποστήριξης, υπηρεσίες (πιστοποίηση, διασφάλιση ποιότητας, εργαστήρια κ.α.), ελεγκτικές αρχές, δημόσιους φορείς, εκπαιδευτικούς φορείς, συλλόγους, επαγγελματικές ενώσεις.

Με την ηλεκτρονική αποστολή του Meat Newsletter παρέχεται μια συμπληρωματική και άμεση ενημέρωση για τον τομέα του κρέατος, ενώ σε καθημερινή βάση όλη η τρέχουσα ειδησεογραφία καθώς και επιπλέον χρηστικές πληροφορίες ανεβαίνουν στο site www.meatnews.gr.

Η ΔΕΘ HELEXPO φέρει την ευθύνη διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Είναι η σπουδαία στρατηγική αποστολή του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα να εδραιώσει την ηγετική του θέση στην Ελλάδα, να ισχυροποιήσει την ανταγωνιστική δυναμική του διεθνώς, και, την ίδια στιγμή, να διατηρήσει την μοναδική φυσιογνωμία ενός «θεσμού», την ιδιαίτερη ηθική κληρονομιά του.

Η ΔΕΘ HELEXPO φέρει την ευθύνη της μετάβασης μίας ισχυρής τεχνογνωσίας και ενός εξέχοντος εκθεσιακού οπλοστασίου στη νέα εποχή των μεγάλων προκλήσεων. Εδώ και τώρα, που και οι ελπίδες για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας, παραγωγής, μεταποίησης & τουρισμού διαμορφώνουν μία δική τους επιχειρησιακή κουλτούρα.

Η ΔΕΘ HELEXPO φέρει την ευθύνη να μιλά με διεθνή επιχειρηματική γλώσσα, αναπτύσσοντας δυνατούς δεσμούς μεταξύ των λαών και ασκώντας δυναμική εκθεσιακή πολιτική, την ίδια στιγμή που διοργανώνει δεκάδες κλαδικές εκθέσεις ετησίως, υλοποιεί περιφερειακές εκθέσεις, οργανώνει τα εθνικά περίπτερα στο εξωτερικό, πραγματοποιεί συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών (Helexpo Maroussi).

Η ΔΕΘ HELEXPO φέρει την ευθύνη να εκθέσει το μέλλον στην Ελλάδα.